elfogták

2019.04.18. 12:35

A tatabányai piacon, egy szabadnapos rendőr vette észre a nőt, akit 3 megyében kerestek

A tatabányai piacon lett figyelmes egy szabadnapos rendőr arra a nőre, akit három megyében köröznek lopás miatt. A kiérkező rendőrök őrizetbe vették a nőt.

Kemma.hu/police.hu

A tatabányai piactéren lett figyelmes egy szabadnapos rendőr arra a nőre, akit három megyében köröznek lopás miatt. A kiérkező rendőrök őrizetbe vették a nőt.

Forrás: Shutterstock

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában rendőrök öt személyt fogtak el és 11 főt állítottak elő, köztük azt a nőt is, akit három megyében is kerestek az igazságszolgáltatási szervek. A nő ellen a Győri Rendőrkapitányság, a Veszprémi Törvényszék, valamint az Egri Törvényszék is elfogatóparancsot adott ki lopás elkövetése miatt. A körözött nőt a rendőrök őrizetbe vételét követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A rendőrség tájékoztatása szerint a rendőrkapitányság szabadnapos munkatársa szerda délután Tatabányán, a piacon figyelt fel egy nőre, akiről tudta, hogy körözik. Értesítette szolgálatban lévő kollégáit, akik azonnal a helyszínre siettek és a rendőrkapitányságra előállították a 37 éves nőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában