balesetek

2019.01.29. 15:10

Helyszíni fotók: így tett be a közlekedésnek a hétfői havazás

Több közlekedési balesethez kértek tűzoltói segítséget a hétfői havazás nyomán Komárom-Esztergom megyében.

Kemma.hu

Forrás: KEM Katasztrófavédelem

Oldalára borult egy személygépjármű hétfő délután Tardos közelében. A tatabányai hivatásos, a tardosi és vértestolnai önkéntes tűzoltók vonultak a káresethez. Az egységek kiérkezése előtt a könnyű sérülést szenvedett sofőr el tudta hagyni a gépjárművet. A tűzoltók áramtalanították a kocsit, és biztosították a helyszínt.

Frontálisan ütközött két személyautó hétfő délután Környén. A baleset következtében három személy könnyű sérülést szenvedett, a járművek forgalmi akadályt képeztek. A műszaki mentést a tatabányai hivatásos és a környei önkéntes tűzoltók végezték, akik áramtalanították a két személygépjárművet, és biztosították a helyszínt a rendőrség kiérkezéséig.

Árokba csúszott tolatás közben egy nyergesvontató pótkocsija hétfőn késő este Komáromban. Az eset során a kamion keresztben állt meg az úton, teljes útzárat okozva így. Személyi sérülés és anyagi kár nem történt, a komáromi hivatásos és önkéntes tűzoltók, valamint a daruval kiérkező tatabányai hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével visszahúzták a kamiont az útra, ezáltal a forgalmi akadályt megszüntették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában