best of 2018

2018.12.31. 09:10

„Igenis van élet ezután is” – megrázó vallomást tett a pedofil hitoktató eső áldozata

Az év egyik legdurvább története kétség kívül a pedofil tatabányai hitoktató botránya volt. A Kemma.hu-nak első áldozata, saját nevelt fia mesélte el, hogyan élte túl mindazt, amit a férfi művelt vele.

Kemma.hu

pedofil hitoktató áldoazata

Forrás: Beküldött fotó

Az ismét pedofilgyanúba keveredett tatabányai hitoktató első áldozata saját nevelt fia volt. Róbert a kemma.hu-nak elmesélte, hogyan építette újra az életét a több éves molesztálás, fajtalankodás után, és hogy miért vállalta most a nyilvánosságot.

– Azért kezdtem el beszélni, hogy ez ne ismétlődjön meg soha. Az ilyen esetektől nem félni kell, hanem fel kell lépni ellenük. Azt hittem, nem tehet majd többet ilyet a nevelőapám, s hogy az igazságszolgáltatástól és az élettől megkapja, ami jár neki – kezdte Robi, hozzátéve, hogy:

„Igenis van élet ezután is. Lehet normális életet élni. Küzdeni kell! Beszélni róla. Én vagyok az élő példa arra, hogy lehet normális életet élni. Ma már tudom, hogy ez nem az én hibám volt és nem az én szégyenem...Összetörte a lelkivilágomat, de ez az ő szégyene, nem az enyém. Sose az áldozaté!”

A teljes beszélgetést és Róbert történetét IDE kattintva tudják elolvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában