meleg helyzet

2018.10.15. 10:32

A gázpalack is veszélyben volt egy épülettűzben Szomódon

Egy gázpalack is volt abban a hétvégi házban, amely a kigyulladt Szomód külterületén. A lángok késő este csaptak fel a kis házban.

Kemma.hu

Forrás: BM OKF

Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint októbert 14-én vasárnap késő este teljes terjedelmében égett egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű faház Szomódon, a településhez tartozó Felsőgyep dűlőn. A nyaralóövezetben található hétvégi házhoz Komáromból és Tatabányáról érkeztek hivatásos tűzoltók. A házban nem tartózkodott senki a tűzeset idején. Az épületben volt egy gázpalack is, amelyet erős hőhatás ért az épülettűz miatt, és félő volt, hogy berobban. Ezt az oltást végző tűzoltók azonban sikeresen kimentették, így nem keletkezett még nagyobb baj.

(Forrás: BM OKF)

A lángokat két gyorsbeavatkozású vízsugárral oltották el a tűzoltók, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását A faépület a tűz következtében nagyobb részben leégett, de a tűz nem terjedt át a szomszédos házakra. A tűzben senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában