szeméremsértő

2018.08.09. 14:08

Elítélték a táti nők rémét: a vasútnál mutogatta magát a dorogi férfi

Még nincs egy hónapja, hogy egy nő ijedtében elszaladt, amikor a férfi elővette a nemi szervét, és már meg is született a bírósági ítélet az ügyben.

Kemma.hu

Még nincs egy hónapja, hogy egy nő ijedtében elszaladt, amikor a férfi elővette a nemi szervét, és már meg is született a bírósági ítélet az ügyben.

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi Járási Ügyészség az új büntetőeljárási törvény szabályait alkalmazva, gyorsított eljárásban, szeméremsértés vétsége miatt állította bíróság elé azt a dorogi férfit, aki a nemi szervét mutogatta. A férfire csütörtökön 200 óra közérdekű munka büntetést szabtak ki. Az ítélet jogerős, ezáltal a büntetőeljárás gyorsan, az elkövetéstől számított egy hónapon belül befejeződött.

Dr. Reszl Ildikó főügyész a Kemma.hu-nak elmondta: az ittas állapotban lévő férfi július 10-én este, Táton, a vasúti átjáróban lévő fém bódéban, egy padon ült. A nadrágjának cipzárját lehúzta, a nemi szervét elővette és azt a nemi vágyának kielégítése céljából az arra járó nőnek mutogatta. A nő annyira megrémült, hogy elszaladt, de közben értesítette a rendőrséget.

Az új büntetőeljárási törvény alapján az ügyészség a beismerő vallomást tevő elkövetőt a kihallgatásától számított egy hónapon belül bíróság elé állítja, ha a bűncselekmény büntetési tétele tíz évi szabadságvesztésnél nem súlyosabb, az ügy megítélése egyszerű, a bizonyítékok rendelkezésre állnak. Mivel valamennyi törvényi feltétel fennállt, az ügyészség ezen eljárási forma alkalmazása mellett döntött.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában