nem jutott sokáig...

2018.07.27. 10:25

Ferenc addig tolta a lopott motort, amíg szembe nem találkozott a zsarukkal

A 26 éves férfi egy Baromállás dűlői garázst pakolt ki. Az abroncsokat a bozótba rejtette, aztán visszament a motorért...

Kemma.hu/police.hu

A 26 éves férfi nem jutott messzire a motorral

Forrás: police.hu

Egy Baromállás dűlőben lévő hétvégi ház garázsából lopott a 26 éves J. Ferenc július 24-én. A helyi férfi előbb négy alufelnit (a rendőrség fotója alapján együtt az abroncsokkal) vitt magával: ezeket egy közeli bozótosba rejtett. Ezután visszament a garázsba, mert látott még ott egy motort is. Azt sem akarta otthagyni.

Épp a hétvégi házak között tolta a járművet, amikor a tatabányai járőrök igazoltatták. Mivel nem tudta igazolni a motor eredetét, az egyenruhások előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A bozótba próbálta elrejteni a lopott cuccot, aztán a motort akarta meglovasítani
Fotó: police.hu

Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást. A rendőrök az eltulajdonított értékeket lefoglalták, és másnap visszaadták a tulajdonosának. A nyomozók kezdeményezik a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

A 26 éves férfi nem jutott messzire a motorral
Fotó: police.hu
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában