nem ébredt fel

2018.04.03. 15:28

Drámai húsvét: nem élte túl a verést a 18 éves fiú

Halállal végződött a húsvéti italozás Tárkány-Felsővasdinnyepusztán, ahol egy 26 éves férfi és egy 18 éves fiú vitája durvult el végzetesen.

kemma.hu/police.hu

18 éves fiatal tárkány

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 26 éves férfi ellen, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak, őrizetbe vettek és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A gyanú szerint a tettes április 1-én tárkány-felsővasdinnyepusztai otthonában együtt italozott 18 éves ismerősével, akivel az este folyamán szóváltásba keveredtek. A férfi többször megütötte a fiatalembert, majd a saját lakrészében tértek nyugovóra mindketten. A bántalmazó április 2-án hajnalban vette észre, hogy ismerőse nem lélegzik, ezért értesítette a mentőket.

http://coub.com/view/15uxd4

Az elsődleges orvosi vizsgálatok adatai alapján a sértettet bántalmazták, bűncselekmény áldozata lett. A rendőrök még aznap reggel előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 26 éves helyi férfit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában