fém, fém, fém

2018.02.14. 13:08

Hihetetlen, mire vetemedett a férfi, amikor meglátta az erdőszéli templomot

A tokodi férfi nem imádkozni ment be a templomba, és nem is gyónni, pedig utóbbi, úgy fest, ráfért volna.

Kemma.hu/police.hu

A rendőrség befejezte a nyomozást a tokodi férfi ellen, aki betört a csolnoki, erdőszéli templomba.

A rendőrség tájékoztatása szerint lopás miatt folytatnak büntetőeljárást egy 32 éves tokodi férfi ellen, miután az vallási tiszteleti tárgyakat lopott, amit később feldarabolt és egy MÉH-htelepen értékesített.

A férfi január 26-án délután vasat keresett egy csolnoki erdőben. Keresés közben ért a rengeteg szélén álló templomhoz. Úgy gondolta, hogy nemesfémek vannak az épületben, amit könnyen el tud lopni. Hogy bejusson, a sekrestye ajtaját egy vaslappal kifeszítette és a belső helyiségben talált vallási tiszteleti tárgyakat a nála lévő táskába tette és hazavitte. Másnap az ellopott tárgyak egy részét feldarabolta és egy MÉH-telepen értékesítette.

Az esztergomi rendőrök azonosították a 32 éves tokodi férfit, akinél a nyomozók február 13-it házkutatáson az ellopott tárgyak egy részét lefoglalták. A tettest előállítottak és gyanúsítottként kihallgatták, és a férfi nem is tagadott: beismerte tettét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában