segítsünk

2017.12.20. 08:43

Gyalogosgázolót keres a rendőrség

Segítsen elkapni annak a piros tehergépkocsinak a vezetőjét, aki Leányváron ütött el egy szabályosan közlekedő gyalogost.

kemma.hu/police.hu

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 11060/1197/2017. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

December 14-én 16 óra 50 perc körül egy piros színű, nyitott áruszállító tehergépkocsi Leányváron, az Erzsébet utcából balra, a Templom útra kanyarodása közben elütött egy kereszteződésben szabályosan áthaladó gyalogost. A gépkocsit vezető férfi az elütött nőnek segítséget nyújtott, majd távozott a helyszínről.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja a piros színű tehergépkocsi vezetőjének a jelentkezését, továbbá mindazok jelentkezését, akik látták a balesetet és azzal kapcsolatban információval rendelkeznek az hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a [email protected] e-mail címre.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában