Időjárás

2023.03.12. 07:56

Visszatért a tavasz - Tatabányán esni fog az eső március 15-én

A viharos szombat után ismét a napsütésé lesz a főszerep néhány napig.

Kemma.hu

A koponyeg.hu előrejelzése szerint március 12-e vasárnap sok napsütésre számíthatuk kevés fátyolfelhővel. Reggel országos fagy lesz, délutánra 5-11fok közé melegszik a levegő. Az északnyugati, majd a délnyugati szél élénkül meg.

Hétfőn melegfronti felhőzet érkezik nyugat felől, melyből csapadék sehol sem alakul ki. A déli, délnyugati szél nagy területen erősödik meg. 11-18 Celsius fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Kedden eleinte változóan, majd késő délutántól erősen felhős lesz az ég. Este nyugat felől egyre többfelé alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Estig a déli, késő estétől az északnyugati szél erősödik meg. 15-20 Celsius fok valószínű.

Tatabánya időjárása az elkövetkező napokban
Forrás: koponyeg.hu

Szerdán, nemzeti ünnepünk napján erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte a Dunántúlon, majd a középső és a keleti tájakon többfelé alakul ki eső, zápor, a hegyekben havas eső, hó is lehet. Nagy területen fokozódik viharossá az északnyugati szél. Reggel 7, délután már csak 3 Celsius fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön nyugat felől tovább csökken a felhőzet, már csak hajnalban délen és keleten valószínű csapadék. Délutánra egyre több helyen süt ki a nap. Erős marad a légmozgás. 5-12 Celsius fok várható.

 

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!