hull a hó

2018.02.20. 08:39

Hólapátot készenlétbe: az igazi tél megérkezett!

Bár februárnak is a vége felé járunk, az időjósok szerint nagy havazással és óriási mínuszokkal most jön csak az igazi tél!

kemma.hu

Erie, 2017. decembver 27. Havat takarít házának lépcsőjéről egy nő a Pennsylvania állambeli Erie-ben 2017. december 26-án, miután az utóbbi két nap összesen 134 centiméter hó esett Pennsylvania állambeli városban. (MTI/AP/Erie Times-News/Greg Wohlford)

Ahogy hétfő este már jeleztük, az Országos Meteorológiai Szolgálat Komárom-Esztergom megyére is veszélyjelzést adott ki a várható 15-20 centiméternyi hó miatt, ami főleg a közlekedésben okozhat fennakadásokat. Emellett a héten dermesztő hidegre is számíthatunk, a hőmérséklet akár -15 fokra is csökkenhet.

Az autósok vezessenek fokozott figyelemmel, akinek pedig van rá lehetősége, az használja ki az időt, vegyen dupla pulóvert és építsen hóembert, aminek fotóját küldje el nekünk a [email protected]-ra!

/Borítókép: (Még) illusztráció ;) /

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!