verseny

2017.09.15. 09:21

Két keréken, kemény terepen is bírják a katasztrófavédők

Az időjárás is kedvezett annak a terepkerékpár-versenynek, amelyet első alkalommal rendezett meg a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

K. D.

A viadalra öt katasztrófavédelmi igazgatóságról huszonhárom versenyző nevezett amatőr vagy haladó kategóriában.

A megmérettetés helyszíne a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár gyakorlópályája, a Baj és Vértesszőlős közötti katonai lőtér volt. A pálya hosszát tekintve 5100 méter volt, 207 méteres szintkülönbséggel. Az amatőröknek egy, a haladó kategóriában indulóknak két kört kellett megtenniük. A verseny szabályos lebonyolítását pályabírók felügyelték. Sérülés a megmérettetés során szerencsére nem történt.

Amatőr kategóriában az első helyen Békés Roland, a másodikon Handl Zoltán (mindketten a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai) ért célba, míg a harmadik Jurás-Pálinkás Gábor (Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság) lett.

Haladó kategóriában Geiger Zoltán (Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság) végzett az élen, a második helyet Bondor László (Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság), a harmadikat pedig Görbe Zoltán (Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság) szerezte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!