évforduló

2017.09.13. 14:10

Fáklyás felvonulással, LEGO-robotokkal ünnepel a főiskola

Az idén 25 éves a felsőoktatás a Tatabányán, ezért a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája Alapítvány és az Edutus Főiskola többnapos jubileumi programot szervez.

M. K.

Szeptember 14-én 16 órakor A főiskola a városé címmel a Kerekes Band ad koncertet a Vértes Agorájában. 15-én reggel 9 órától 25 év kihívásai a felsőoktatásban címmel tudományos ülésszak kezdődik az intézmény B épületében, délután egykor az Agorában tartják az Edutus Főiskola Szenátusának ünnepi ülését. Este fél héttől fáklyás felvonulás indul az A-épülettől. Szeptember 16-án délelőtt 11 órától Prof. Dr. Nováky Erzsébet jövőkutató tart előadást a B épületben.

Az érdeklődőket várja az Agorában a Bányagépek és működésük modellezése című kiállítás: középiskolások LEGO-robotokból készítettek modelleket. A jubileumi rendezvényeken a részvétel ingyenes, az „öregdiákok” szombaton este a jubileumi bálon találkoznak.

További részletek a 24 Óra csütörtöki számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!