Est

2023.12.19. 19:16

Vacsorával köszöntötték az oroszlányi vállalkozókat

Közös beszélgetéssel és vacsorával egybekötött vállalkozói estet tartott az önkormányzat a Krajnyik „Akác” András Sportcsarnok konferenciatermében.

Wágner Zsanett

Köszönetet és új évi jókívánságokat kaptak az ipari parki cégek Oroszlányban

Forrás: oroszlany.hu

A városi honlap beszámolója szerint a találkozóra az Oroszlányban működő, meghatározó volumenű vállalkozások, ipari parki cégek vezetői kaptak meghívást, hogy közösen megvitassák az idei év történéseit, vázolják a jövőbeni elképzeléseket.  Czunyiné dr. Bertalan Judit országgyűlési képviselő többek között kifejtette, hogy az ipari park növekedése és stabilitása, a munkahelyek kiszámíthatósága a város számára is meghatározó tényező. Az oroszlányi cégek, az ipari parki szereplők nem mennyiségi, hanem minőségi bővüléssel növelték az árbevételeiket és a termelést. Mint mondta, van néhány közöttük, akik világszínvonalú technológiával dolgoznak, vagy olyan terméket állítanak elő, amely csúcstechnológia, csúcstermék az iparágban. Ezért köszönet jár nekik, és hatalmas elismerés illeti őket – zárta szavait az országgyűlési képviselő. 

Lazók Zoltán polgármester is köszöntötte a vállalkozói est résztvevőit. A városvezető köszöntőjében külön kiemelte az önkormányzat és a vállalkozások, ipari parki cégek közötti kitűnő együttműködést, partnerséget. Mint mondta, ez rendkívül fontos kohéziós erő, mely Oroszlány és a városban élők, dolgozók számára is biztos jövőképet mutat. Végül megköszönve a jelenlévők kimagasló tevékenységét, tolmácsolta feléjük új évi jókívánságait a városvezető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!