Ünneplés

2023.09.07. 12:42

Születésnapot ünnepelt a kisigmándi Eurotrade Kft.

33 éve az Önök szolgálatában – ezzel a mottóval tartott sajtótízórait Szűcs Attila, az Eurotrade Kft. tulajdonos ügyvezetője cégük központi telephelyén, Kisigmándon.

Kemma.hu

Idősebb és ifjabb Szűcs Attila az egyik Iveco gépjármű előtt

Forrás: Beküldött

Az esemény vendége volt Knezsik István, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének és az Autós Nagykoalíciónak az elnöke is. Magyarország legrégebbi társas járműkereskedelmi vállalkozása elérte működésében a krisztusi kort, és a szeptember 8-án, a vállalkozás központi telephelyén megtartandó nyílt szakmai nap előtt bemutatták az Iveco tehergépkocsik legújabb modelljeit. 

Az esemény az elmúlt évek, illetve 2023. I–VIII. hónapok forgalomba helyezési adatainak értékelésével kezdődött. Knezsik István kifejtette, hogy a járműgyártás kilábalása a jelenlegi helyzetből csak évek múlva várható, és az egyre emelkedő árszint a gazdaság stagnálásával nem hozza meg a vásárlási kedvet sem a magánszemélyeknek, sem a vállalkozásoknak. 

Egyre jobban látszik, hogy az elektromobilitásra történő erőltetett átállás 2035-re meghirdetett uniós programját nehéz lesz tartani. Nem lehet megmondani, hogy mi lesz a mobilitás jövője, várhatóan a következő évtizedek a személygépjárművek tekintetében a teljesen elektromos járművek használatának irányába tolódnak el, de kisebb növekedési intenzitással, mint jelenleg. Fontos, hogy a fiatal generációkkal is megszerettessük a járműveket, mert nem lesz szakember-utánpótlás – tette hozzá az elnök. Szücs Attila, az Euro­trade Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az Eurotrade Kft. legnagyobb feladata jelenleg a nemrég az Ivecóval aláírt importőri szerződés elvárásainak való megfelelés. 

A cég ez évi üzleti számai nem rosszak, de az építőipari szegmens alulteljesítése rányomja a bélyegét a forgalomba helyezett új járművek darabszámaira. A következő generáció képviselőjeként ifj. Szücs Attila, az Eurotrade Kft. Iveco márkaigazgatója ismertette és bemutatta az Iveco járműújdonságokat, melyeket a sajtó munkatársai a helyszínen ki is próbálhattak. Az Euro­trade Kft. várja vendégeit Kisigmándon pénteken, lényegesen színesebb, workshopokkal és bemutatókkal bővített partnertalálkozóján, mely ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció és program: www.euro­trade.hu/ugyfeltalalkozo
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!