Élmények

2023.09.07. 11:02

Nyári tábor az AGC tatabányai gyáránál

Az idei évben rendezték meg először az AGC Glass Hungary tatabányai telephelyén a színes, sokoldalú programokban bővelkedő gyermektábort.

Kemma.hu

Nagy sikert aratott a tűzoltó-bemutató is

Forrás: Beküldött

 A vállalat ezzel is igyekezett segíteni a munkatársait, hiszen a nyári szünidőben nem minden esetben könnyű a gyermekek elhelyezése és a tartalmas, érdekes időtöltés biztosítása számukra. A visszajelzések alapján az AGC dolgozói rendkívül pozitív kezdeményezésnek tartották a táboroztatást, és szívesen íratták be gyermekeiket a két hét valamelyikére. Nekik mindössze az étkezés költségét kellett kifizetniük, az összes más, táborozással összefüggő költség viselését az AGC vállalta.

Különböző programok várták a gyerekeket
Különböző programok várták a gyerekeket
Forrás: Beküldött

A kéthetes tábor ideje alatt összesen 52 lelkes hat-tizenkét év közötti kisfiú és kislány nézhette meg egyebek között az egy helyi kutyaiskola interaktív bemutatóját, ahol megismerkedhettek kisebb és nagyon kutyusokkal, sétáltathatták és simogathatták a barátságos ebeket. A Programozd a jövőd  elnevezésű digitalizációs bemutató főképp a nagyobb gyermekek érdeklődését kötötte le.

A táborozók egy rendkívül szórakoztató bűvészbemutatón is részt vehettek, valamint sportos játékokkal és készműves foglalkozásokkal is készültek számukra az őket felügyelő pedagógusok. A tűzoltó-bemutató főként a kisfiúknak jelentett nagy élményt.

A sportcsarnok sem marad ki a programból
A sportcsarnok sem marad ki a programból
Forrás: Beküldött

A táborozó csapatok két kiránduláson is részt vehettek: a MOL-Tatabánya Kézilabda Club felnőtt férfi kézilabdacsapat együttműködésével bejárhatták a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokot. Egy másik napon a Turul-emlékműhöz kirándulhattak, ahol számháborút szerveztek nekik a tábort vezető pedagógusok.

A szülők sok pozitív visszajelzése alapján a vállalat tervezi, hogy a következő évben is megszervezi a tábort az AGC tatabányai telephelyén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!