Emelés

2022.12.21. 17:00

20 százalékos béremelés és másfél havi bónusz a Suzukinál

Egyeztetett az esztergomi Magyar Suzuki Zrt. menedzsmentje az Üzemi Tanáccsal, és megszületett a végeredmény: 2023-ban a vállalat munkatársainak bérét átlagosan 20 százalékkal emelik. Ezen kívül két részletben - a teljesítmény függvényében - 1,5 havi bónuszt is előirányoztak jövőre.

M. K.

Esztergom kimagasló értékeihez a város legfőbb munkaadója, a Suzuki jócskán hozzájárul

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A Magyar Suzuki nagy figyelmet fordít a versenyképes bérezésre, munkatársai megtartására, figyelembe véve a mindenkori munkaerőpiaci viszonyokat, ez pedig a bérpolitikájában is megmutatkozik. Ahogyan az elmúlt több mint tíz évben, úgy 2023-ra is tervezik a bónuszkifizetést a vállalat minden dolgozójának. Az összesen másfél havi bónusz első, félhavi részét júniusban, a második, teljes havi összeget pedig év végén kaphatják meg teljesítményhez kötötten a kollégák. Az erre az évre előirányzott év végi egyhavi bónuszt már decemberben megkapták a munkatársak.

Az esztergomi gyártóvállalat 2023-ban a béren kívüli juttatásokra fordított összeget is tervezi emelni. Extra juttatásként továbbra is biztosított a meleg-illetve hidegmenüs étkezés, a környező településekről pedig buszjárat szállítja a dolgozókat a gyárhoz. Évente egészségügyi szűrővizsgálat, megemelt összegű házasságkötési, gyermekszületési, illetve temetési támogatás érhető el.

A Magyar Suzuki Zrt. több mint három évtizede stabil, megbízható gazdasági szereplő és munkáltató, hiszen az egyik legrégibb múltra visszatekintő, teljes körű gyártási tevékenységet megvalósító autógyártó Magyarországon.

Az esztergomi gyár jelenleg 3000 alkalmazottnak biztosít hosszú távú munkalehetőséget, közülük több mint 1400-an legalább 15 éve erősítik a vállalatot. Országos kiterjedésű beszállítói hálózatával együtt a Magyar Suzuki mintegy 10 ezer ember és család biztos megélhetéséhez járul hozzá nap mint nap. A gyártóvállalat 2023-ban tovább bővíti dolgozói létszámát, mivel növelni szeretné a termelés mértékét. A nyitott pozíciókról a Karrier oldalukon tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!