ipar

2021.03.11. 19:13

Több mint 2 milliárdos beruházásban bővít az esztergomi TE Connectivity

A cég egy új csarnokkal bővül, amelynek már lerakták az alapkövét. A beruházás 2022-re már elkészül.

Kemma.hu

Forrás: Facebook/Hernádi Ádám

Hernádi Ádám polgármester Facebook-odalán jelentette be, hogy bővítésbe kezdett a műanyag fröccsöntéssel foglalkozó esztergomi TE Connectivity. Az Esztergomban 1994 óta jelen lévő cég 4500 négyzetméteres csarnokkal bővíti portfólióját. A 2021 márciusában induló, több mint 2 milliárd forint értékű beruházással a gyár további műanyag fröccsöntési kapacitást állít fel korszerű járműalkatrészek gyártásához, közel 50 százalékkal növelve ezzel meglévő gépparkját.

A gyár területén március 10-én tették le az új csarnok alapkövét, az eseményen a polgármesteren kívül részt vett a cég részéről Uday Sagvekar ügyvezető és Csányi Zsolt (Sr.Mng Operations TE), valamint a kivitelezést végző Betonsped Kft. vezetője, id. Oszuska Zoltán. A tervek szerint a gépek és kiszolgáló létesítmények telepítése 2021 őszén kezdődik, és a 2022 elejétől teljes kapacitással készen áll a vevők igényeinek kiszolgálására.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!