Videóban üzent a Mol

Az Almásfüzitőn fertőtlenítőszereket gyártó Mol videóban foglalta össze jelenlegi misszióját.

Kemma.hu

Almásfüzitő, 2020. március 25. A MOL által 2020. március 25-én közreadott felvételen MOL Hygi fertőtlenítőszereket szállít egy dolgozó targoncán a cég almásfüzitői gyárában. A koronavírus elleni védekezés érdekében a cég megkezdte a Magyarországon hiánycikknek számító kéz-, és felületfertőtlenítő termékek gyártását. A vállalatcsoporthoz tartozó és kenőanyagok gyártásával foglalkozó MOL Lub Kft. mindössze két hét alatt állította át almásfüzitői üzemének egyik, korábban szélvédőfolyadékot készítő gyártósorát. MTI/MOL

Fotó: Molnár Edit

Mint Facebook-oldalán a Mol írja, a céget eddig is az emberek igényei vitték előre a fejlődésben. Kiemelték: évtizedek óta gondoskodnak az ország, sőt az egész régió energetikai szükségletéről: „fejlesztünk, kutatunk és gyártunk, ami a mostani helyzetben sem állhat le. Ebben a időszakban különösen fontos számunkra, hogy odafigyeljünk egymásra és azokra, akik nap mint nap értünk dolgoznak.”

Mint ismert, a Mol almásfüzitői üzemében fertőtlenítőszereket gyártanak a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében. Videójukat azzal az üzenettel zárják, hogy most a törődés hajtja őket:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!