blog

2017.12.30. 13:07

Így fogytam le 3 hónap alatt 10 kilót

Nem volt könnyű ez a három hónap, de mindenképp megérte, és tudom, édesapám is büszke lenne rám.

Szűr Annamária

12 hét alatt 105,9-ről 95-re fogytam

Hát nem egy szívderítő látvány nézni a három hónappal ezelőtti fotókat, és azzal is tisztában vagyok, hogy a programzáró fotó is simán hagy még kívánnivalót (vagyis dolgozni valót) maga után, mégis úgy érzem, és a visszajelzések is ezt támasztják alá: jó úton indultam el. Mindenesetre, hiszen, ahogy mondják, evés közben jön meg az étvágy, úgy döntöttem, szánok még három hónapot az alakformálásra.

12 hét alatt 10 kiló és 2 ruhaméret. Nem kevés. A centiket én Rékával ellentétben sajnos elfelejtettem mérni, így csak azt tudom, hogy minimum két ruhamérettel lettem karcsúbb, olyan holmik is jól állnak, amikről korábban álmodni sem mertem volna.

12 hét alatt 105,9-ről 95-re fogytam

Ebben persze nagy szerepe van Bódis Krisztiánnak, aki személyi edzőként segített, édesapám halálakor a gyászidőszak után segített visszatalálni mind a helyes étkezéshez, mind az edzéshez, pedig nem lehetett könnyű. Nem csak nekem, velem sem.

Meg persze a súlyokkal sem. Ahogy hétről hétre, hónapról hónapra gyarapodtak a megmozdításra vágyó súlyok, fokozatosan nehezebb feladatokat kaptam, én is ráéreztem az edzés ízére, és az örömre: ez is megy, azt is meg tudom csinálni többször, mint korábban. Ezek a kis sikerélmények vittek tovább a holtpontokon.

A cardiózás még mindig nem az erősségem, ezen januártól változtatok majd az új etapban, és így talán az sem elképzelhetetlen, hogy tavasszal már nyolcassal, vagy épp hetessel kezdődjön a súlyom. Pontos célt ezúttal sem szeretnék kitűzni magam elé, mert akkor könnyebben csalatkozik az ember, de azt már tudom, mennyi mindent bírok. Nem csak el, de ki is. Például tojásfehérjén és csirkemellen élve a világot is ki tudnám forgatni a négy sarkából (feltéve persze, ha nincs izomlázam). És akkor ott vannak még a többiek is, akik az Életmód Clubban bebizonyították: tényleg nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Itt kell elárulnom azt is: kis csapatunk majd' fél tonna zsírtól szabadult meg, ami óriási eredmény, azt hiszem.

Erőt adott ez a három hónap. De nemcsak az életmódváltáshoz, hanem az élethez is. Mindjárt itt van január elseje. Új év, új élet, de az enyém már szeptemberben elkezdődött, azt hiszem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!