blog

2017.12.20. 17:46

Elképesztő! Réka közel 20 kilótól szabadult meg 3 hónap alatt

Teljesen megváltozott az életem. Nekem ez hiányzott a boldogságomhoz – írta Réka.

Kemma.hu

Réka utolsó bejegyzésével jelentkezünk. Amikor megkérdeztem tőle mit jelentett számára a program azt válaszolta: mindent.

„Teljesen megváltozott az életem. Nekem ez hiányzott a boldogságomhoz. Elsétálok a tükör előtt, és már szívesen nézek bele. Kibékültem magammal. Teljes a külsőm és a belsőm harmóniája, és szerintem ez látszik rajtam. Mennyire változott meg az életem? Teljesen. A sport újra rendszeres lett az életemben. Nagyon várom az edzéseket. Hiányzik, ha esetleg valamiért kimarad a mozgás. Rendszeresen főzök magamnak. Teljesen természetes lett ez az életmód, átszoktam a jó oldalra”

- kezdte Réka, aki a terveiről is mesélt nekem.

„Eltelt pár nap a program zárása óta. Ugyanúgy főzök magamnak, és ugyanúgy eszek. Semmi nem változott, a használható alapanyagok köre bővült. A gyomrom jelzi az étkezési időket. Rendszeresen fogyasztok folyadékot, soha nem vagyok dehidratált. Régebben 1 liter vizet ittam egy nap, most nem bírom ki, ha 2,5 l-nél kevesebbet iszok. Folytatom ezt az életmódot tovább, eljárok edzeni egy héten háromszor”. Sőt úgy döntött, hogy a januári 12 hetes Életmód Clubot is végigcsinálja.

„A közvetlen környezetemből többen is regisztráltak már a programra. Úgy látom, szükségük van rám, segíteni szeretnék nekik.”

Réka a 12 hét alatt 18,3 kilót fogyott le, 16,5 kilót zsírból. A centiket is mérte: kar 38,5-32,5, derék 108-91,5, csípő 125-107, comb 67-56.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!