Celeb

2024.03.29. 13:05

Két olimpikon tanította a páston az oroszlányi bombázót

Arnold Schwarzenegger után most Esztergályos Patrikkal és Imre Gézával készített közös képet mutatott közösségi oldalán a modell. Két olimpikon tanította a páston Kocsis Alexandrát.

Kemma.hu

Ismét újat és különlegeset mutatott követőinek Instagramján az oroszlányi bombázó. Két olimpikon is Kocsis Alexandrát tanította, de részleteket még nem árult el az izgalmas utazás kezdetéről.

Két olimpikon és Kocsis Szandi egy képen, valami készül
Két olimpikon és Kocsis Szandi egy képen, valami készül
Forrás: Instagram/alexandrakocsisofficial

Szandi volt exatlonos csapattársa, Esztergályos Patrik és Imre Géza társaságában posztolt képet. Az oroszlányi szépség vívóruhában mosolygott a két olimpikon társaságában. A fotóhoz hozzáfűzte, hogy leírhatatlan érzés volt számára Imre Gézától tanulni, aki igazi legenda, világ- és Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes párbajtőrvívó.

De hogy pontosan miért is öltötte fel a vívóruhát és mi készül a közeljövőben, arról még részleteket nem árult el Kocsis Alexandra a követőinek. Mint írta, hamarosan bővebben is mesél.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában