Özvegy és anya

2024.01.18. 15:32

Titkot kottyintott el Berki Krisztián édesanyja - Mazsival ilyen most a kapcsolata

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony elárulta, hogyan érzi magát másfél évvel a fia halála után, és milyen kapcsolatot ápol annak egykori családjával. Arra is célzott, hogy Krisztián halálának okát a családból egyedül az özvegye, Berki Mazsi tudja.

Kemma.hu

Berki Krisztián édesanyja, megtörve a csendet, megszólalt, hogy elárulja, jelenleg milyen a kapcsolat közte és fia volt felesége között. Berki Krisztián másfél évvel ezelőtt, 2022. május 6-án hunyt el váratlanul, és mindössze 42 éves volt.

A botrányairól elhíresült Berki Krisztiánt a saját kislánya találta meg holtan a végzetes napon. Berki Natasa Zselyke volt az, aki megpróbált segítséget hívni az édesapjához.

A drámai történések után sokáig úgy tűnt, a család széthullik, főleg Berki Mazsi és Krisztián édesanyja, Mayer Júlia között mérgesedett el a viszony. A két nő sokat és sokáig szidta egymást a nyilvánosság előtt. 

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony a temetésen
Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony és Mazsi a temetésen
Fotó: Koncz Márton / Forrás: origo.hu

Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony most elárulta, hogyan érzi magát fia halála után másfél évvel, és milyen kapcsolatot ápol fia egykori családjával, mennyit láthatja például a kisunokáit.

Júlia asszony elárulta, hogy nemrég ment nyugdíjba, amitől, úgy érzi, csak rosszabb lett a helyzet.

Elég volt a munkából és az éjszakázásból, elfáradtam. Annyiból viszont jó volt, hogy arra az időre legalább lefoglalt. Most viszont, hogy folyton itthon vagyok, még többet gondolok Krisztiánra. Sokat álmodtam vele, de az utóbbi időben már azt se... Egyáltalán nem érzem magam jól, még mindig nem tudtam őt elengedni

– mondta Mayer Júlia.

Az asszony, aki gyakran utazik a fővárosba Berki Krisztián sírjához arról is mesélt, sikerült-e rendeznie a kapcsolatát Berki Mazsival, és hogy milyen időközönként találkozhat az unokáival.

Havonta szoktam velük találkozni, és legalább olyankor ér egy kis öröm. Mind a kettő nagyon hasonlít a fiamra, a szemükbe nézve őt látom. Ez jó érzéssel tölt el, hiszen bennük tovább él Krisztián...

– fogalmazott Júlia asszony, hozzátéve, hogy neki az a legfontosabb, hogy az unokájának mindene meglegyen, szeretetben nőjön fel.

Ezt az édesanyja megadja neki. Mazsi többször hívott már, hogy látogassam meg őket Székesfehérváron, az egész család bármikor szívesen lát. Szeretnék majd menni... Látom, hogy új életet kezdett, én pedig sok szerencsét kívánok neki ehhez, tiszta szívből kívánom, hogy legyen boldog

– mondta a gyászoló édesanya, aki most még egy megdöbbentő dolgot elmondott fia halálával kapcsolatban.

Azóta sem tudom, mi történhetett, de lehet, jobb is így. Nem akarom ezt sürgetni, talán egyszer eljön az ideje annak, hogy megtudjam a fiam halálának okát 

mondta a Blikknek Mayer Júlia, talán arra is célozva, hogy Berki Krisztián halálának okát a családból egyedül az özvegye, Berki Mazsi tudja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában