Celeb

2024.01.24. 11:00

Reviczky Gábor: 79 éves koromig élek

Reviczky Gábor interjúban tett megdöbbentő vallomást korán elhunyt édesanyjáról és arról, meddig fog élni.

Kemma.hu

Egy ország aggódik a Kossuth- és Jászai Mari-díjas tatabányai származású színészlegendáért, amióta prosztatarákkal küzd. Bár az eredményei jók, az orvosok mégsem nyilvánították teljesen gyógyultnak. Reviczky Gábor a Meglepetés magazinnak adott interjút, melyből több érdekességre, többek között káros szenvedélyére és arra is fény derül, hogy meddig fog élni - számolt be a Borsonline.

A színész már 6 kemoterápiás kezelésen túl van és jól érzi magát, teljesen gyógyultnak azonban mégsem tekinthető. Ehhez talán hozzátesz káros szenvedélye, a dohányzás, melyről képtelen leszokni. Már 7 éves kora óta cigarettázik és volt olyan időszak, amikor napi 1-2 dobozzal is elszívott. Az orvosa tanácsolta, hogy csökkentse a mennyiséget, azonban a teljes leszokás szóba sem jöhet. Reviczky Gábor elmondta, hogy a szervezete már annyira hozzászokott a dohányzáshoz, ha abbahagyná, rövid időn belül valószínűleg meg is halna.

A színészóriás az interjúban spirituális hozzáállásról is vallott és egy megdöbbentő történetet is megosztott tragikusan fiatalon elhunyt édesanyjával kapcsolatban.

– Hiszem, hogy csak a test hal meg, a szellem örökké él. Most először fordult velem elő, hogy 

a 37 évesen elhunyt édesanyám is megjelent nálunk a nappaliban. A feleségemnek még beszélni is sikerült vele.

Olyan csillagkapu volt aznap nálunk, több családtagunk leérkezett közénk. Rendkívüli dolognak tartom, hogy részese lehettem egy ilyen természetfeletti jelenségnek – mondta Reviczky, aki cseppet sem foglalkozik az elmúlással.

– A korábban Indiából kikért pálmalevelemből az olvasható ki, hogy 79 éves koromig élek. Hiszem is, meg nem is. Nem foglalkozom az elmúlással, hiszen csak a test hal meg, a szellem tovább él – fejtette ki a színész.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában