With Willie

2024.01.21. 06:55

Útifilm a tatabányai lakótelepekről? Az amerikai youtuber más szemmel nézte a várost

A híres amerikai youtuber a „kavicsos városról” készített kalandos és vicces videót. Kötelező néznivaló minden tatabányainak!

Kemma.hu

Forrás: WithWillie/Youtube

A New York-i származású Willie Gevertz legújabb videójában elképesztő lelkesedéssel mesél Tatabányáról. A youtuber aktívan tanulja a nyelvet és videókat készít Magyarországról videómegosztó oldalán. A vármegyeszékhelyen készült kisfilmben magyarul is megszólal, sőt, beszélget a helyiekkel is. 

A vasútállomáson kezd, majd körbe járja a Konzumot, majd a lakótelepeken csodálkozik rá a panelházakra, Bánhidán pedig a Kádár-kockákra. Az Ifjúság utca egyik tízemeletesének tetejéről is megcsodálja a környéket.

Hatalmas lelkesedéssel veszi be a várost, miközben történelmükről mesél. A youtuber elárulja videójában, hogy a felesége magyar, és korábban már jártak Tatabányán, a Turulnál és a Szelim-barlangnál.

Külön érdekesség, hogy az egyik alsógallai buszmegállóban találkozik a Horváth-testvérekkel, Rikárdóval, Rafaellel és Mátéval, akikkel beszédbe elegyedik. Természetesen szóba kerül Szoboszlai Dominik is. Felsőgallára már nem jut el, de azt mondja, még visszatér Tatabányára.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában