Szellem

2023.12.21. 09:00

500 éves halálátok ült Berkin egy maffiacsoport miatt

Berki Krisztián szelleme ismét megjelent és Mazsinak üzent.

Kemma.hu

Berki Krisztián szelleme ismét üzent, ezúttal Mazsinak. Lénárt Évi parapszichológus elmondása szerint rendszeresen kommunikál a tatabányai izomceleb szellemével. A korábbi Fradi-vezért haláláról is durva dolgok derültek ki, számolt be róla a Ripost.

A jósnő tarot kártyájából olvasott ki elképesztő dolgot. Megjelent az akasztott ember kártyája, ami azt jelenti, hogy Berkin 500 éves halálátok ült, amit a tragédiája előtt nem sokkal tehetett rá valaki.

– Kíváncsi voltam, ezért megnéztem, hogy a tarot kártya mit mutat Krisztiánnak. Az akasztott ember jött elő, ami beigazolta a félelmeimet. Krisztiánon egy 500 éves halálátok ül, amit feltehetően a halála előtt pár hónappal kapott meg. Talán egy maffiacsoporttól... Ez egyébként azt jelenti, hogy minden egyes életében ugyanilyen fiatalon fog meghalni – árulta el a parapszichológus. 

Lénárt Évi azóta rendszeresen tartja a kapcsolatot Berkivel, alig egy hete ismét megjelent nála. Volt feleségének, Mazsinak üzent, melyben említést tett özvegye új párjáról, Zoltánról is.

– Körülbelül egy hete, Luca napján ismét meglátogatott. Ezúttal Mazsinak üzent - kezdte a jósnő, majd kifejtette, hogy Krisztián nagyon örül Mazsi sikereinek, amit a sportban és a televíziózásban elért.
– Büszke rá, szerinte Mazsi igazán méltó a Berki névhez, és reméli, még egy darabig megtartja ezt. Bár boldog, hogy van párja, mégis úgy érzi, ez továbbra sem lesz hosszútávú kapcsolat. Viszont az akkor is többet ér neki, hogy mosolyogni látja őt és a kislányát. Számára ez a legfontosabb – mondta Évi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában