Bezzeg-szülők

2023.11.09. 14:15

Telefonozott a szülinapján a kis Emma - jól kiosztották érte Berki Mazsit a neten

Az internet népe előtt semmi nem marad titokban vagy észrevétlenül. A kommentelők most a Berki Emmácska második születésnapján készült videóban szúrták ki, hogy a kislány telefonozik.

Kemma.hu

Mint arról beszámoltunk, 2 éves lett a másfél éve elhunyt, tatabányai származású Berki Krisztián és özvegye, Mazsi közös gyermeke. Emmácska második születésnapjáról videó készült, amit Instagram-oldalán mutatott meg az édesanyja. Mint arról a Ripost is beszámolt, egy szemfüles kommentelő kiszúrta, hogy a felvételen telefonozik a pici lány.

Megoszlanak a vélemények arról, hány évesen engedjük meg egy gyereknek, hogy kütyüket használjon. Ám a szakértők nagy része szerint a kisgyermekeknek káros a mobilozás. Még Bill Gates is azt mondja, hogy 14 éves kor előtt nem ajánlott. Berki Mazsi azonban úgy tűnik, másként gondolja.

Az igen! 2 éves, és már a telefon a kezében...a szülinapi buliján ráadásul, ahol annyi más inger is van...

– szólt hozzá az egyébként cuki videóhoz a kommentelő hölgy. Emma egyébként egy piros mobilt szorongat a kezében a szülinapján készült felvételen. A Ripost a kommentet pontosan idézte, az azonban kéretlen tartalomként eltűnt a kommentfalról

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában