Celeb

2023.10.31. 13:45

Berki Mazsi elárulta, milyen a viszonya Hódi Pamelával

Berki Mazsi elmondta, hogy milyen a viszonya Hódi Pamelával, akinek szintén született egy kislánya Berki Krisztiántól.

Kemma.hu

Berki Mazsi, a tatabányai származású Berki Krisztián özvegye nemrég a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban vendégeskedett, amelyben először beszélt részletesen a mögötte álló gyászidőszakról és arról is, hogy mi történt előtte közte és néhai férje között.

Például arra is kitért, hogy milyen most a kapcsolata Berki Krisztián másik lányának az anyjával, Hódi Pameláva. Ahogyan arról az Origo.hu is beszámolt, Mazsi így válaszolt a kérdésre:

„Ha úgy hozta volna az élet, hogy mi is szétmegyünk, én nagyon-nagyon hibáztattam volna később magunkat, hogy a lányunknak... ilyen cikkek, oda-vissza, áskálódás, vádaskodás. Annyira csúnya volt így utólag, és én is sok csúnya dolgot csináltam egyébként. Pamelának én ezt mondtam, és elnézést kértem, azóta már találkoztunk személyesen, és most, hála istennek, egy nagyon jó kapcsolatot, viszonyt ápolunk” – mondta Berki Mazsi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában