Üzenet a túlvilágról

2023.10.05. 13:22

Berki Krisztián szelleme ismét üzent - „Ne legyen senkinek bűntudata a halálom miatt!”

Lénárt Évi jósnő azt állítja, rendszeresen kommunikál a tatabányai születésű izomcelebbel, Berki Krisztián szellemével. A Bors információi szerint nemrég ismét ez történt, az elhunyt híresség egy fontos üzenetet is hagyott családja számára.

Kemma.hu

Lassan másfél év telt el azóta, hogy Berki Krisztián örökre lehunyta a szemét. A hírességet egy májusi pénteken találták holtan az otthonában, és mint kiderült, a végzetes éjszakán Hódi Pamelával közös kislánya, Nati is ott tartózkodott. Az információk szerint gyermeke talált rá édesapja holttestére, ám először csak azt hitte, hogy alszik. Később, mikor már próbálta keltegetni, és Krisztián nem reagált semmire, tudta, hogy nagy a baj.

Krisztián most Natinak üzent

Ahogy a Bors írja, Lénárt Évi az ország egyik legnépszerűbb jósnője rendszeresen kommunikál Berki Krisztián szellemével. A jósnőnél már számtalanszor megjelent az egykori Fradi-vezér, általában azzal a céllal, hogy átadja az üzeneteit a családjának. Ezúttal sem volt másképp, ám most nem Mazsinak, hanem Natikának és Pamelának volt mondanivalója.

– Azt mondta - mesélte a jósnő - nagyon bántja, hogy Nati ott volt vele a tragédia estéjén. Nyilván nem tudta, hogy így fog véget érni az a nap. Emellett azt is elmondta, hogy mennyire jó édesanyának tartja Pamelát, és hogy nála jobb kezekben nem is lehetne a kislányuk – tette hozzá a jósnő, aki szerint bár Krisztián már csak őrangyalként tud velük lenni, de azt ígérte, Natira mindig vigyázni fog. Hozzátette: Krisztián nagyon büszke rá, és azt üzente, hogy ne legyen senkinek se bűntudata az ő halála miatt.

Rajzokon keresztül kommunikál apa és lánya

A borsonline cikke szerint a jósnő sokszor kommunikált már Berkivel, ám nem ő az egyetlen, akinek ez a különleges képessége van. Állítása szerint a kicsi Nati is rendszeresen beszél az édesapjával, nem máson, mint a rajzokon keresztül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!