Segítség

2023.09.19. 14:38

Tomán Szabina mentorprogrammal támogatja a női vállalkozókat

A tatabányai kötődésű üzletasszony számára a női vállalkozók segítése egyfajta küldetés. Most ismét mentorprogramot indított számukra.

Kemma.hu

A sikeres üzletasszony, Tomán Szabina Instagram-oldalán számolt be egyik legnagyobb büszkeségéről. Újból elindította a oman Mentor Programot. Ahogy bejegyzésében is írta, 0 fantasztikus női vállalkozóval dolgozik együtt, akik mind inspiráló példák a saját területükön.

 A hölgyek között van pénzügyi szakember, marketing specialista, kávézótulajdonos, virágkötő, virtuális irodaházat üzemeltető, egy női szabóság tulajdonosa, használhatatlanná vált gumimatracokból táskát varró kismama, munkájából kiábrándult ügyvédnő, aki pezsgésre csábítja az ötven pluszos női korosztályt, valamint egy gyermekeket segítő alapítvány megálmodója is. 

Az első együtt töltött nap után elképesztően lelkesek vagyunk, és készen állunk arra, hogy megosszuk egymással tapasztalatainkat és támogassuk a másikat

– fejtette ki a Keris öregdiák, aki mindig is fontosnak tartotta, hogy segítse a női vállalkozókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában