Kifogás

2023.09.26. 14:09

„Pénzért mindent, még a hülyeséget is": keményen beleálltak Berki Mazsiba követői

Berki Krisztián özvegyének, Berki Mazsinak legújabb posztja ismételten felháborodást keltett követőiben. Most többen úgy érezték, ki kell oktatniuk a sztáranyukát, miközben csak egy fizetett reklámnak tett eleget.

Kemma.hu

Berki Krisztián özvegyének közösségi oldalain heti rendszerességgel tűnnek fel reklámok. Ezen senki sem lepődhet meg, hiszen évek óta influenszerként dolgozik, ez pedig azzal jár, hogy a nevét adja bizonyos termékekhez, programokhoz vagy időnként egy-egy fontosabb kezdeményezéshez. Így történt ez most is, de mint minden posztja, ez is indulatokat vált ki követőiből.

Nagyon fontos téma manapság a környezettudatosság, a sztáranyuka is erre próbál „nevelni” új videójával, vagy mondhatnánk úgy is, hogy ösztönzi követőit, azonban eddig úgy néz ki, sikertelenül. Ugyanis azt történt, hogy a felvétel tartalmában sokan találtak hibát, és mint mindig, ezúttal is hangot adtak véleményüknek. A hangsúly azonban most sem sikerült jól, többen kioktatták – adta hírül a boronline.hu

Pénzéhesnek tartják követői Berki Mazsit

– Szeretném Neil Armstrong szavait idézni: ,,Kis lépés ez egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek.” Azt gondolom, ez a mondat a környezetünk megóvására is igaz. Tegyünk együtt a Földért! – olvasható az influenszer Instagram-oldalán közzétett posztjában. A videóban még mindig jól látszódik a szeme alatti kék folt, amit sportolás közben szerzett. A posztja után volt itt minden, csak úgy záporoztak rá a negatív vélemények.

Furcsa dolog azt hallani tőled, hogy tegyünk együtt a Földért, amikor egy 6000 köbcentis terepjáró mellett állsz!

– írja egyikük, míg mások azonnal a piszkos anyagiakat vélte fontosnak.

Mások azt nehezményezték Berki Mazsi posztjában, hogy az influnszer látszólag pénzért már mindent elvállal, így olyan tartalmak hirdetését is, amelyben egy kulacsot reklámoz, s azt hirdeti, hogy a műanyag, valamint alumínium palackok rendkívül károsak az egészségünkre, ezért érdemes használni olyan környezetbarát megoldást, mint egy elmosható, többször is felhasználható kulacs. 

A videó Berki Mazsi hivatalos Instagram oldalán tekinthető meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában