Megsérült

2023.09.15. 12:45

Hatalmasat bukott, csuklóját és keresztcsontját is eltörte Nyergesi Timi, a Nagy Ő tavalyi nyertese

Több csontja is eltört a Nagy Ő tavalyi nyertesének, Nyergesi Timinek, aki a minap Instagram profilján 24 óráig látható sztoriban mutatta meg zúzódásokkal és karcolásokkal teli arcát. A nyergesújfalui szépség a Borsnak mesélt a lovasbalesetéről.

Kemma.hu

Nyergesi Timit a Nagy ő műsorából ismerhette meg az ország, aki már az első adásban különleges belépővel lepte meg Ápra Attilát, a vagány csaj ugyanis fehér lovon érkezett meg a villába. A szőke szépség a Kemma.hu-nak korábban elárulta, hogy motorozik és lovagol is, tehát nemcsak az első találkozás miatt pattant nyeregbe. Több évnyi rutinnal rendelkezik, így egy kissé hihetetlen, hogy hogyan szenvedhetett ekkora sérülést, melyről _tia29_ nevű profilján a minap egy 24 óráig látható történetet osztott meg.

A kép tetejére a következőt írta: „Csak hogy ne mindig a szépet és a jót osszuk meg…” mondat szerepel és Nyergesi Timi azt is elárulta, hogy a sztorizás előtt egy héttel lovas balesetet szenvedett, saját hibájából nagyot esett. A kalandot szerencsésen megúszta egy keresztcsont és egy jobb csukló töréssel.

A Bors később megkereste a lovászlányt, aki a lapnak elmondta: a közelmúltig sosem esett le lóról. Ugyan bukott már fel vele, de ilyen eset idáig nem történt vele. A nyergesújfalui szépség felidézte, hogy kiment egy ismerősével terepre, egy idegen telivérre ült rá, amivel galoppon szoktak versenyezni. Ilyesmi még soha nem fordult elő vele, még sose esett le lóról. Bukott már fel vele, de az közel sem volt ilyen.

– A lóval nem volt semmi baj, ezért egy szakaszon úgy gondoltam, hogy mivel régen is lovagoltam vadász vágtában, kiemelkedek egy kicsit a nyeregből. Viszont akkor már olyan tempóval mentünk, hogy valahogy elvesztettem a kontrollt. Nem tudtam korrigálni és éreztem, hogy le fogok esni… – nyilatkozta Timi a Bors-nak.

Akkora erővel csapódott jobb oldalával a szántóföldbe, hogy a keresztcsontja és a csuklója is eltört, majdnem egy hetet volt kórházban, de így is szerencsésnek vallja magát, hogy ennyivel megúszta.

A Bors azt is megírta, hogy a baleset után autóval visszavitték a lovardába Timit, majd az ismerőse javaslatára orvoshoz ment: a vizsgálat során kizárták a belső sérülések lehetőségét és szakszerű ellátásban részesült.

A lovászlány azt is elmesélte a lapnak, hogy néhány héttel ezelőtt eldöntötte, hogy kipróbálja a kaszkadőrködést, de az élet azonban más forgatókönyvet írt a számára. Az utóbbi időben annyira elfoglalt volt, hogy alig jutott ideje lovaglásra.

– Szeptembertől lettek volna terveim, de mivel hat hétig nem állhatok rá a jobb lábamra, ezért ez keresztülhúzta a számításaimat – mondta Timi a Bors-nak, aki reméli, hogy gyógyulását követően hamar újra lovagolhat. A képet az alábbi linkre kattintva lehet megtekinteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában