Nagy Ő

2022.11.14. 19:34

Bombázó nyergesi lovászlánytól lehet kész Árpa Attila - Fotók!

Nyergesi Timi elárulta a Kemma.hu-nak még a Nagy Ő első adása előtt, hogy miért jelentkezett, hogy meghódítsa Árpa Attilát.

Kemma.hu

Árpa Attilát különleges belépővel lepte meg Timi. Vajon ez mire lesz elég a Nagy Ő-ben?

Forrás: TV2

Ahogy arról beszámoltunk, Nyergesi Tímea is harcba száll Árpa Attila kegyeiért a november 14-én induló Nagy Ő-ben. A TV2 reality-je a nyergesújfalui szépségnek egyébként a sármos híresség miatt lett vonzó. Mint azt a Kemma.hu-nak elárulta, mindig is szimpatikus volt neki, nem riasztották el a hírek, amiket olvasott róla vagy épp macsóságáról. A párkapcsolatok terén Timinek is volt része nem egyszerű esetekben, és szereti is a kihívásokat, ráadásul a színész-rendező karizmája, kisugárzása is bejön neki, és férfiként is pont a típusa. 

Kérdés persze, hogy Attilának mennyire fog bejönni a vagány bombázó határozott stílusa. Azt már láttuk a beharangozókban, hogy Timi hatásos belépőt választott, ugyanis lóháton érkezett, hogy bemutatkozzon Árpának. 
− Motorozok és lovagolok is. Azon is gondolkodtam, hogy két keréken érkezek, de végül egy kaszkadőr barátom lovára esett a választás. Egyébként érdekel is a kaszkadőrködés. Egyébként nagyon örültem, hogy lóval, különleges módon érkezhettem meg a műsorba. Így azt is meg tudtam mutatni, hogy milyen vagyok, ráadásul olyan terepen, ami Attila szívéhez is közel áll  − mesélte Timi, aki igazi „tökös csaj”. A sportok terén is azokat szereti, amelyek több kihívást jelentenek, inkább fiú barátai, haverjai vannak. 

Timi igazi vagány csaj
Timi igazi vagány csaj
Forrás: TV2

Emiatt kicsit aggódott is, hogy hogyan fog kijönni a többi lánnyal. A versenyhelyzet ráadásul igen hamar kialakul a műsorban, hiszen már első este haza kell küldenie a Nagy Ő-nek három hölgyet, utána pedig, ahogy az már lenni szokott, indulnak a különböző programok, az első benyomások és szimpátia alapján ki több, ki kevesebb időt tölthet Árpa Attilával. 

Timi több, mint egy szőke cicaba, és ez hamar ki is derül róla
Timi több, mint egy szőke cicaba, és ez hamar ki is derül róla
Forrás: TV2

Hogy Timinek mennyire sikerült megdobogtatnia a TV2 új álompasijának szívét, hogy a versenyzők hogyan kezelik majd azt, hogy egyeseket kitüntet figyelmével, és hogy ő vajon a szerencsések, vagy a figyelemre áhítozók táborát erősíti majd, hamarosan kiderül.
− Az biztos, hogy mindenki szeretne elsők lenni, elsőként részt venni különböző programokban − árulta el sejtelmesen a nyergesi szépség. 

Árpa egyébként elárulta, hogy neki az a fontos, hogy akit kiszemel, azt első látásra meg akarja szerezni magának, mindig is így ismerkedett.  
− Amikor megláttam egy nőt és rajta ragadt a szemem, akkor ott kész voltam. Utána kezdődhet a hódítás és az udvarlás. Ez így történt mind a négy komoly kapcsolatomban. Ötben… legyen négy... Beleértve a házasságomat is − részletezte a sármőr, akiért hétfőtől szebbnél szebb hölgyek versengenek majd a TV2- 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában