Celebmustra

2023.09.03. 19:57

A szerelem nem, de a digitális detox véget ért - ilyen volt celebjeink hete a neten

A hét utolsó napján ezúttal is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe ezúttal az Esztergomi Várszínház igazgatójának karakteres hangú lánya, Horányi Juli, az aranytorkú tatai énekes, Pápai Joci, a gyönyörű tatabányai influenszer-királynő, Kunu Alexandra, a súlyos betegséggel harcoló színészóriás, Reviczky Gábor és Marics Peti barátnője, a tatabányai Valmar-koncerten kínos helyzetbe került Kovács Gyopár került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom vármegye celebjeivel az elmúlt napokban!

Szerelmi vallomás egy csodás fotóval

Szűkszavú, mégis sokatmondó szerelmi vallomással jelentkezett közösségi oldalán Horányi Juli. Az énekesnő nem tolta túl posztját:

3 éve.

– csupán ennyit írt a kép alá Juli, aki a héten videókkal is jelentkezett a neten. A felvételeken az énekesnő és jelmeztervező izgalmas kulisszatitkokat árult el arról, hogyan készültek az István a királyra az előadást megelőző hónapokban. 

A dupla Aréna előadást ugyanis nem kis munka előzte meg. Juli pedig nem csak énekelt a darabban, de ő volt a jelmeztervező is, így a felkészülés számára a jelmezek megtervezésével kezdődött, amit nagy élményként élt meg. 

Kicsit mexikói, kicsit spanyol, kicsit roma

Már korábban beszámoltunk róla, hogy Pápai Joci és stábja újabb klippel rukkolt elő, amiben nagyon figyeltek arra, hogy egy vidám, könnyed, nyári dallal kápráztassák el a közönséget. A dal hangulatához a videó is remekül passzol, olyan, akár egy felhőtlen nyári este: fiatalokat látunk, akik önfeledten táncolnak, énekelnek, jól érzik magukat.

A klip további különlegessége, hogy Esztergályos Patrik exatlonos exe, Pap Dorci is szerepel benne. A dal és a videó koncepciója egyébként a volt, hogy az évszakhoz illeszkedjen, amiben nincs is hiba. És most, hogy őszbe fordultunk, már csak azért is érdemes visszarepülni a nyárba Pápai Joci dalával.

Álmukban is álomszépek

Kimaxolta a cukiságot kisfiával a gyönyörű tatabányai influenszer-anyuka. Kunu Alexandra ugyanis olyan fotót posztolt, amitól nehéz nem elolvadni.

A képen imádni való kisfia, Nátániel látható az anyukájával, ahogyan együtt alszanak édesdeden. Hát nem tündériek?

Négy kemó mögötte, kettő előtte

Mint arról többször is beszámoltunk, Reviczky Gábort az év elején rákkal diagnosztizálták. A tatabányai származású színészóriás azóta többször is mesélt a betegségével folytatott harcáról, állapotáról ezúttal a Bors számolt be nemrégiben.

A Nemzet Színésze úgy fogalmazott, pokoli volt az, ami mögötte van, és azt is elárulta, hogy sokan megdöbbentően bántak vele súlyos betegsége miatt. Reviczky Gábornak az orvosok azt mondták, hogy az egyik daganat legalább 10 éve a testében lehetett már. Első körben 6 kemoterápiát írtak ki neki, amiből négyen már túl van.

Vége a digitális detoxnak

Többhetes digitális detox után új sztrikkal tért vissza az Instagramra Kovács Gyopár, Marics Peti barátnője. Mint ismert, a fiatal szépség korábban tatabányai Valmar-koncert miatt került kínos helyzetbe.

Gyopár az eset után törölte az Instagram-oldalát. A „drámai” döntésre azért került sor, mert besokallt, hogy mindenki a magánéletével és párkapcsolatával foglalkozik, miközben ő színésznői minőségben szeretne jelen lenni a közösségi médiában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában