Celeb

2023.08.28. 19:06

Pápai Joci megbabonáz legújabb dalának videoklipjében

Miként augusztus elején beszámoltunk róla, a tatai énekes és stábja újabb klippel rukkoltak elő, amiben nagyon figyeltek arra, hogy egy vidám, könnyed, nyári dallal kápráztassák el a közönséget.

Kemma.hu

A dal hangulatához a klip is remekül passzol, olyan, akár egy felhőtlen nyári este: fiatalokat látunk, akik önfeledten táncolnak, énekelnek, jól érzik magukat. Mint az a dalhoz érkezett közleményből kiderült, a koncepció volt, hogy az évszakhoz illeszkedjen Pápai Joci legújabb dala. „Nagyon figyeltünk arra, hogy ez tényleg egy vidám, könnyed, nyári dal legyen.”

„Kicsit mexikói, kicsit spanyol, kicsit roma – ezek keverékeként született a Megbabonáz” – meséli Joci.

„Ez a dal is az új vonulatot követi, ami már az Utolsó táncban is megjelent. Ahogyan az is afrobeat-latin keverék volt, a Megbabonáz is ezt a stílust követi” – meséli Joci, aki azt is elárulta, a koncepció nem véletlen. „Ilyen irányba szeretnénk majd vinni az élő produkciót is, ehhez igazítjuk a jövő évünket. Természetesen az autentikus világ és az ismert slágerek is megmaradnak, de mindebbe szeretnénk ezt az új vonalat belecsempészni és továbbvinni.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!