Szerelem

2023.09.02. 21:40

Marics Peti barátnője visszatért a kínos tatabányai videó után

Többhetes digitális detox után visszatért Kovács Gyopár, Marics Peti barátnője az Instagramra. Korábban tatabányai Valmar-koncert miatt került kínos helyzetbe.

Kemma.hu

Az ominózus videó a ValMar tatabányai koncertjén készült

Forrás: 24 Óra

Fotó: F.P.

Pár héttel ezelőtt, mint arról korábban lapunk is beszámolt, Marics Peti barátnőjéről kínos videófelvétel szivárgott ki az internetre a ValMar duó tatabányai koncertje után. A nyilvánosságra került videón feltételezhetően Marics Peti barátnője volt látható. Aztán nem látható. Gyopár ugyanis a felvételen egész sokáig táncolt, bulizott, jól érezte magát. Majd a videó egy pontján beájult a takarásba, a földre. Egy másik lány szedte össze őt onnan. 

Aztán Kovács Gyopár fogta magát, és törölte az Instagram-oldalát. A „drámai” döntésre azért került sor, mert besokallt, hogy mindenki a magánéletével és párkapcsolatával foglalkozik, miközben ő színésznői minőségben szeretne jelen lenni a közösségi médiában. Aztán, ahogy arról a ripost.hu most beszámolt, most visszatért az Instára.

A szóban forgó felvétel után Gyopár egy hosszú közleményt adott ki, amelyben jelezte, hogy milyen formában szeretne a  jövőben szerepelni a köztudatban. Ám mivel a legtöbben még mindig Marics Petivel kapcsolatban emlegették, jobbnak látta, ha eltűnik egy időre, és a karrierjére, illetve a családjára koncentrál...

– Úgy érzem, elértem egy pontra, ahol már nem mehetek el mellette szó nélkül. Tisztában vagyok az előadóművészet fogalmával és annak velejáróival, ugyanakkor úgy gondolom, az elmúlt hetekben megjelent cikkek, rágalmazások nem azok – írta akkor Marics Peti barátnője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!