Rockopera előtt

2023.08.19. 18:10

Videó a füleidnek: autóban énekléssel is az István, a királyra készült Horányi Juli

Imád éneklős videókat készíteni, most azonban csak lopott perceket tudott erre szánni zs István, a királyra hónapok óta gőzerővel készülő színésznő-jelmeztervező.

Kemma.hu

Juli nagyon készült a darabra, amelyben ő játssza Gizella szerepét, emellett jelmeztervezőként is megmutatja tehetségét

Forrás: Horányi Juli/Facebook

Izgalmas és imádnivaló videóval jelentkezett az István- a király bemutatója előtti őrületes napokban Horányi Juli, az esztergomi várszínház direktorának lánya. A felvételen hallható Don’t Worry ‘Bout Me ugyan teljesen más stílust képvisel zeneileg, mint a rockopera, Juli szerint a mondanivalója mégis sokat segített neki Gizella szerepének megformálásában.

Hosszú lenne leírni, hogy István király feleségeként az előadásban milyen lelkiállapotokat élek meg és milyen gondolatok mentén alakul a karakterem, de ebben a dalban benne van a lényeg

–árulta el közösségi oldalán az énekesnő, akinek a próbák mellett csak lopott percek jutottak arra, hogy éneklős videókkal lepje meg a követőit. Julinak, saját bevallása szerint, igazi „énidő” a kocsiban éneklés. Mi már hallottunk a videót, úgyhogy bátran állítjuk, erre érdemes időt szánnia a különc és karakán tehetségnek. Ki ne hagyjátok ti se!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában