Szomorú hír

2023.08.02. 17:26

Hatalmas titkot árult el Marsi Anikó

Nem mindennapi titokról rántott le a leplet Palik László ex-felesége.

Kemma.hu

Marsi Anikó tavaly szeptemberben újra férjhez ment, Gyarmati Gáborhoz. Kiderült, hogy a híres tévés gyermeket várt új férjétől. 47 éves volt, amikor rájött, hogy babát vár, de nem gondolta, hogy az ő szervezete még képes erre a csodára. Sajnos, azonban sokáig nem örülhetett a pár, ugyanis a 9. hétben elvesztette a magzatot a műsorvezető.

– Sajnos nem volt hosszú életű a kisbabánk, mert úgy 9 hetes terhes lehettem, amikor ugyanolyan spontán módon, mint ahogy megérkezett, sajnos távozott is tőlünk ez a kis embrió – árulta el a Blikknek a népszerű tévés, aki hozzátette, hogy a párját, Gábort érzékenyebben érintette a baba elvesztése, mert ő beleélte magát, hogy lehet közös gyerekük.

Elmondta, hogy ő már azt is csodának tartotta, hogy 47 évesen teherbe esett, de a Jóisten úgy döntött, hogy túl öreg hozzá. Gyarmati Gábor hozzátette, hogy a szívében lett volna még hely egy gyermeknek.

Marsi Anikónak két fia született előző házasságából, a tatabányai születésű Palik Lászlótól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában