Apaság

2023.06.28. 18:02

Pápai Joci: Irigykedem, amikor valaki hétfőtől péntekig dolgozik

A férfiak, az édesapák számára nem könnyű, amikor egyensúlyba kell hozni a családi életet, a gyerekeket és a karriert. A sikernek mindig ára van: ahogy a munkák száma növekszik, úgy vész el a szeretteikre szánt idő. Pápai Joci minden erejével azon van, hogy ennek ellenére jusson elegendő idő a gyerekeikre.

Kemma.hu

Mint ahogyan arról a boronline.hu beszámolt a hot magazin nyomán, a tatai aranytorkú énekes lánya, Hanna már nagykorú, ám a fia, Zalán abban a korban van, amikor a leginkább szüksége van az apjára.

– A fiúk akaratlanul is az apukájukra akarnak hasonlítani, hiszen ő nekik az etalon. Zalánnak van tehetsége a zenéhez, de egyelőre még jegeli ezt a témát. Próbálom felkészíteni, de most inkább a sport és a csajozás foglalkoztatja. Érzékeny fiú, szereti, ha tanácsot kérhet tőlem vagy csak megdumáljuk, ha van valaki a láthatáron. Szerintem az apának az a feladata, hogy a fiát felkészítse az életre, egy anyának pedig a lányát. Nálunk ez kimondatlanul így történt a gyerekeimmel – nyilatkozta a hot! magazinnak Joci, aki nagyon komolyan veszi az apa szerepet. 

A hétvégi fellépések, a forgatások és a dalszerzés sok idejét elveszik az énekesnek, de úgy szervezi a napirendjét, hogy jusson ideje a gyerekeire. 

Nagyon sok esetben irigykedem, amikor valaki hétfőtől péntekig dolgozik, a hétvégéje pedig teljes harmóniában telik.

Hozzátette: a rendszertelen hévégék miatt próbálja úgy szervezni az életét, hogy akkor tudjon időt tölteni a gyerekeivel, amikor más nem, például napközben. Pápai Jocinak a legfontosabb az, hogy Hanna és Zalán olyan szakmát találjanak, ami boldoggá teszi őket. 

– Mindenben támogatom a gyerekeimet, ami érdekli őket. Ebben szabad kezet adok nekik, de azt szeretném, hogy több dolgot is próbáljanak ki, hogy minél szélesebb rálátásuk legyen a világra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!