5 hír, 5 híresség

2023.05.28. 20:07

Celebmustra: közös fotó, motiváció és lelkifröccs – mindegyik Insta-posztot látni kell!

Van, ami sosem változik! Ezen a hétvégén is körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom vármegyei celebek az elmúlt napokban, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon. Íme!

Kemma.hu

Heti celebfigyelőnkbe az Esztergomi Várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli, a dögös oroszlányi exatlonos, Kocsis Alexandra, a mocsai trombitás, Galambos Lajos, a tatabányai frontemberével teljes Follow the Flow és a baji világjáró bringás, Illés Adorján került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

Horányi Juli tudja, mitől döglik a légy

Az Esztergomi Várszínház igazgatójának lánya, Horányi Juli énekesnő megmutatta, milyen jó formában van. Igazi tavaszi színekbe öltözött, de nem csak ruhában, hanem frizurában is, amit Facebook-oldalán is megmutatott.

Az oroszlányi amazon videóját látva újra motivált leszel

Kocsis Alexandra nem csak gyönyörű, motivációban is ott van a szeren. Az oroszlányi fitneszbomba Instagram-oldalán posztolt videót, amelyben nem csak szemkápráztató alakját villantja meg, de olyan motivációt is ad a mindennapokhoz, ami minden helyzetben jól jöhet. Ahogy posztjában fogalmaz: maradj mindig motivált és éhes a sikerre!

Egy börtön naplója

Galambos Lajos ügyvédje mesélt arról, miként él odabent a zenész. Mint mondta: a börtönélet a megszokottól nagyban eltérő, teljesen más világ. Lajcsinak egyedül kell megtalálnia, kiharcolnia a helyét a börtönhierarchiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, de köztudottan intelligens emberről beszélünk, aki kiválóan kommunikál. Így biztos vagyok abban, hogy képes idomulni, és mindenkivel megtalálja a közös hangot a közeljövőben. 

Ragaszkodtak Gyuri bácsiék, hogy közös fotót készíthessenek a Follow the Flow tagjaival.

Klárikával és Korda Gyuri bácsival állt pózba a tatabányai frontember, Fura Csé, BRL és Szakács Gergő, azaz a Follow the Flow. A csapat Facebook-oldalán is megmutatta a jól sikerült közös fotót. Mint írták, Gyuri bácsiék nem voltak hajlandóak színpadra állni, míg egy közös képet nem csináltak velük Miskolcon.

Egy banknak tartott motivációs tréninget a baji világjáró bringás, Illés Adorján.

A baji világjáró bringás, Illés Adorján négy éven át utazott kerékpáron, csaknem negyven országon keresztül kereste a nagy témákat, amelyeket fényképezőgépével megörökíthet. Újabban motivációs tréningjeivel járja az országot, és segít az embereknek abban, hogyan merjenek egyről a kettőre lépni, hogyan lapátolják ki magukat a közönyből, aggódásokból és szorongásainkból, hogy bármikor amikor tükörbe néznek, egy szép nagy mosolyt tudjanak maguknak küldeni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában