Nem ürült ki

2023.04.30. 19:24

Videó: ellepték a nők Lagzi Lajcsi mocsai birtokát, mióta a zenész börtönbe vonult

A mulatós zenész börtönbe vonulása után árgus szemek őrzik a milliárdokat érő birtokot.

Kemma.hu

Mint megírtuk, bevonult a baracskai börtönbe az áramlopás miatt letöltendő börtönbünetéssel sújtott Galambos Lajos. Mocsai birtokát már a per idején elkezdte árulni, egy részét azonban megtartotta magának és családjának.

A Bors munkatársa péntek délelőtt járt arra, és folyamatos mozgást tapasztalt. Hol egy furgon hajtott be a gazdasági bejáraton, hol pedig egy-egy személyautó érkezett a házhoz. Az egyikben önjelölt biztonságiak ültek, akik az idegen autó láttán körözni kezdtek a birtok körül. A „járőr autóban” egyébként három nő ült, akik kérdőre is vonták a Bors riporterét. A válasz hallatán, távozáskor el is állták az útját.

A portál a szomszédokat is megszólította, ám javarészt falakba ütközött: szinte kivétel nélkül azt mondták, hogy egyáltalán nem ismerik a birtok lakóit, még csak beszélő viszonyban sincsenek az ott élőkkel. Az egyikük végül úgy döntött, hogy név nélkül megszólal.

– Csendesebb lett itt minden, mióta Galambos úr elment, de azt azért nem mondanám, hogy megállt volna az élet – mesélte a szomszéd. – Csak a drága autók nem jönnek, hiszen a barátai most egy darabig hiába is érkeznének. A birtok hatalmas és az mégsem járná, hogy az enyészeté legyen, amíg Lajos vissza nem tér. Szóval a munkások most is itt vannak és teszik a dolgukat. Füvet nyírnak és karbantartási munkálatokat is végeznek.

Néhányan itt is élnek a birtokon, szóval éjjelente sem hal ki teljesen a terület.

Mint kiderült, néhány napja Lajcsi felesége, Boglárka is ottjárt. A szomszéd szerint csak beugrott valamiért, mert nem maradt sokáig. Hozzátette, vélhetően Lajcsi gyermekei biztosan gyakran tesznek majd látogatást a kúriában, hiszen bár már kirepültek, korábban is gyakori vendégek voltak a birtokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!