Ingatlan

2023.03.20. 14:00

5 milliárdért árulja mocsai kastélyát Lagzi Lajcsi - itt vannak a videók!

Az áramlopás miatt jogerősen három év börtönnel sújtott Galambos Lajos mocsai birtoka ismét elérhető az ingatlanközvetítőknél.

Kemma.hu

Galambos Lajcsi körül pörögnek a hírek: nemrég arról cikkeztünk, hogy a zenésznek bár már börtönbe kellett volna vonulnia, ehelyett a Vértesben kirándult. Később azt nyilatkozta, hogy egészségügyi okokból nem vonult még be a végrehajtási intézvénybe. Mint elmondta: súlyos tüdőbetegsége van, amely miatt oxigénpalackra van szüksége.

A mulatós sztár ezután Tatabányán adott nőnapi koncertet, amelyen bejelentette: visszavonul a zenéléstől

A zenész és felesége még tavaly, az áramlopási perének kellős közepén váltak el, majd árulni kezdték mocsai otthonukat. Mint akkor Galambos Lajos elmondta: az ingatlant több részletben árulja, egy 8000 négyzetméteres részt azonban megtartottak, amelyben az akkori tervek szerint egy családi lakóparkot építenek.

A legnagyobb ingatlanrész tavaly még 3 milliárd körüli összegért futott az ingatlanközvetítő portálokon, ám idén már 5 milliárdért került fel ismét a 33 szobás kúria. 

Forrás: ingatlanbazár.hu

Egy másik, közel 15 ezer négyzetméter alapterületű birtokon patinás, luxus módon berendezett, energiatakarékos, egy szintes, 420 négyzetméteres erdei kúriát 201,3 millió forintért árulja a zenész. Érdekesség egyébként, hogy ez az ingatlanrész valamikor vadász/halászház volt, 1904-ben épült az akkori Hercegprímás megrendelésére.

A mocsai birtokon egyébként 2011-ben Gabriela Spanic venezuelai szappanopera-sztár, a TV2 Dancing with the Starts csillaga is bulizott már. Mint akkor Galambos Lajos a 24 Órának elmondta: Gabriela Spanic azt szerette volna látni, miként mulatnak a magyar zenészek.

Ez sikerült is, az esten ott volt Mága Zoltán, az X-Faktorból megismert Summer Sisters, Nyári Károly és Baumgartner Zsolt autóversenyző, a Formula-1-es világbajnokság történelmének első magyar pilótája. A Nyári lányok még dalra is fakadtak a sorozatcsillag tiszteletére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában