Bulvár

2023.03.02. 07:25

Most érkezett: sürgősen kórházba vitték Galambos Lajost

A mulatós zenészt Boldogasszonypusztáról vitték el.

Kemma.hu

Galambos Lajcsi rosszul lett, azonnal kórházba szállították március 1-jén szerda este. A zenész elérhetetlen, állapotáról az ügyvédje számolt be, írta az Origo a Blikk információira hivatkozva.

– Arra kaptam felhatalmazást a családtól, hogy elmondjam: Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel. A mentősök aztán a kórházba szállítás mellett döntöttek – mondta Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt a lapnak.

A zenész egy ideje egészségi problémákkal küzd. Annyira komolyak a fulladásos rohamai, hogy egyelőre nem kellett megkezdenie 3 év 6 hónapos börtönbüntetését sem, amelyet az áramlopási ügyében szabtak ki rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában