Slusszpassz?

2023.03.16. 19:34

A tatabányai volt az utolsó? Drámai bejelentést tett Lagzi Lajcsi, nem csak a jövőjéről

Az áramlopás miatt jogerős börtönbüntetésre ítélt mocsai mulatós zenész, Galambos Lajos drámai bejelentést tett a Tények Pluszban a jövőjét és díjait illetően.

Kemma.hu

Lehetséges, hogy azok mulathattak utoljára Lajcsival, akik ott voltak Tatabányán a nőnapi dáridózásán?

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz P.

Ahogy arról többször beszámoltunk, az ország Lagzi Lajcsija az elmúlt években az áramlopási ügy miatt került be a hírekbe, majd azzal, hogy mikor kezdi meg jogerős büntetését. Halasztási kérelmét végül elutasították, így már csak a kérdés, mikor és mikorra kapja meg a behívót, hogy leülje a kiszabott három és fél évet. A minap még Tatabányán adott nőnapi koncertet. Most azonban úgy fest, leteszi a lantot, pontosabban a trombitát. Erről is beszélt a TV2-nek a Tények Pluszban.

Mint Galambos Lajos fogalmazott, ő nem egy átlagos ember átlagos problémákkal, egyébként pedig nagyon szívesen cserélne bárkivel, aki egészséges, és a javairól is lemondana. Megjegyezte: biztos abban, hogy valakinek rálépett a lábára, annak köszönhető ez az egész. Sőt, pontosan tudja is, kiére, de nem nevezte meg. Azt viszont elárulta, hogy azóta, ha formálisan is, de rendezték a konfliktust, a másik fél pedig állítása szerint „visszahúzta az agarakat”, de a helyzet eszkalálódott már addigra. Ezzel minden bizonnyal a bírósági ügyre gondolt. Erről is beszélt egyébként a mulatós sztár. 

Lajcsi, mint mondta, harmadfokon most fog folytatódni az ügy vesztegetési része, amely hatással lehet a jogerős ítéletre is. Egyébként pedig, szerinte soha nem hangzott el a tárgyalásokon, hogy ő áramot lopott volna. Az ítélet azonban megszületett, miszerint börtönbe kell mennie. Ennek kapcsán, súlyos betegségére utalva azt mondta, hogy a szövődmények büntetés-vérgehajtási körülmények között nem kezelhetőek. A Büntetés-Végrehajtás Országos Parancsnoksága egyébként a minap kérdésünkre azt válaszolta, hogy komolyabb egészségügyi probléma esetén a BV egészségügyi központjában vagy szükség esetén külső őrzéssel polgári egészségügyi intézményben kapják meg az ellátást az elítéltek.

A zenész annyit még elárult betegségéről, hogy édesapja és nagyapja halálát is ez okozta. Mindemellett azt is bejelentette, hogy lovagkeresztjét és tiszti keresztjét visszaadja, mert nem akarja a preszizsüket, fényüket rontani az ítéletével. Végül arról beszélt, hogy sokáig úgy élt, hogy neki a szórakoztatás a feladata, de már nem érzi ezt. Barátai pedig azt javasolják neki, hogy legyen túl azon, amin túl kell lennie és utána vonuljon vissza. Úgy fest, ő maga is erre a döntésre jutott, és visszavonul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában