Bulvár

2023.02.15. 11:12

Lagzi Lajcsi nem jelent meg a kecskeméti börtönben - befutott egy furcsa hívás

A mulatós zenésznek február 15-én kellett volna börtönbe vonulnia, ám nem jelent meg.

Kemma.hu

Lagzi, Lajcsi és ügyvédje, Dr. Fröhlich Krisztián

Forrás: borsonline.hu

Fotó: Knap Zoltán

Mint megírtuk, a kecskeméti börtönben kellene letöltenie 3 év és hat hónap börtönbüntetésért az áramlopásért elítélt trombitás. 

Ám még börtönbe vonulása előtti napon is olyan hírek kaptak légre, hogy márciusban még várják egy nőnapi fellépésre Tatabányán.

Lajcsinak február 15-e szerdán reggel kellett volna jelentkezni a végrehajtó intézetben, ám, ahogy a Bors írta: nem jelent meg. Lajcsiról órákig nem tudott senki semmit, majd reggel 9-kor aztán Lajcsi felhívta a Bors szerkesztőségét: a vonalban pedig maga a zenész hangját lehetett hallani, de nem a telefonba beszélt, hanem egy hölggyel beszélgetett.

A háttérben csipogó hangokat lehetett hallani, mintha egy modern képalkotó rendszer, mondjuk egy CT gép hangja lenne, Lajcsi pedig köhögött, majd elhaló hangon köszönetet mondott a társaságában lévő hölgynek.

Nem sok derült ki a telefonhívásból, ám ha a zenész például kórházban van, az jogilag valóban halasztó hatályú lehet a börtönbüntetés megkezdésének vonatkozásában. Ez esetben a rendőrség sem ad ki körözést ellene.

A portál megkereste a zenész ügyvédjét, aki későbbre ígért tájékoztatást

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában