Romantika

2023.02.23. 09:53

Újra szerelmes? Titokzatos szépség tűnt fel Esztergályos Patrik oldalán

Úgy fest, Esztergályos Patrik életébe újra belépett a szerelem.

Kemma.hu

Esztergályos Patrik

Forrás: TV2

A tatai ifjúsági olimpiai és világbajnok párbajtőröző Esztergályos Patrikot előző párjával az Exatlon hozta össze, és tavaly ősszel szakítottak. Úgy fest, mostanra új párt talált a fiatalember. A rejtélyes hölgyről egyelőre keveset tudni, Patrik a személyét és szerelmüket egyelőre óvja a nyilvánosságtól, de 1-2 Instagram-sztoriban már felbukkant a szőke szépség. Az viszont már kiderült, hogy Szentendrén és a Mátrában is romantikáztak már. Azt is tudni lehet, ahogy azt az Origo a Blikk nyomán megírta, hogy édesanyjának már bemutatta a hölgyet a jóképű fiú, illetve hogy néhány évvel idősebb a választottja, mint ő.  

Patrik egyébként nem unatkozik, a minap a tallinni korosztályos vívó Európa-bajnokság kapcsán buzdított szurkolásra több itthoni egyesületnél kicsiket és nagyokat, illetve a tatabányai színekben versenyző Kovács Gergellyel is készített interjút az országos junior bajnokságon a Magyar Vívó Szövetségnek. Kovács egyébként maga is pástra lép Tallinnban. 

Érdekes egybeesés, hogy Patrik exe, Pap Dorci is épp a minap elmélkedett és posztolt a párkapcsolatairól. Ő azt írta, hogy bár nem kapcsolatfüggő, és rengeteg más dologban is megtalálja a boldogságot, nyilván vágyik egy kapcsolatra.
− Viszont már nem szeretnék meggondolatlanul akármilyen kapcsolatba beleugrani. Sokat tanultam az eddigiekből.  Csak olyanra vágyok, amiben igazán boldog vagyok és önmagam lehetek, illetve elég érett az illető ahhoz, hogy bármikor, bármiben mellettem legyen és támogatni tudjon − fogalmazott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!