Odamondott

2023.01.23. 18:57

Videó: Törpapához hasonlította Palik Lászlót az ország legnagyobb kerítőnője

Kánya Kata csípős megjegyzést tett a tatabányai származású műsorvezető megjelenésére.

Kemma.hu

Kánya Kata szerint Törpapára hasonlít Palik László

Forrás: Bors

Csípős megjegyzést tett Kánya Kata, az ország „kerítőnője” az újabban hosszú szakállt növesztő Palik Lászlóra a Palikék by Manna műsorában. A felek arról beszélgettek, hogy a volt rádiós miért, és hogyan lett „társ-találó„, ahogyan ő fogalmaz.

Kánya Kata 25 éve foglalkozik társkereséssel, segítéssel. Ám, ahogy mondja, a társtalálást egy kissé konzervatív, azonban megbízható és az idősebbek számára is átláthatóbb rendszerben csinálja. Palik kérte, hogy ajánljon számára egy társkereső csomagot. Mint arról a Bors is beszámolt, ezt a felhívását egészen vidám pillanatok követték a műsorban. 

Igen, most most úgy festesz, mint Törpilla nagypapája, és mikor Rozina itt volt, még talán kopasz is voltál, hát borzalom! Mondjuk ez sem jó, de mindegy

– vágta oda Kánya Kata Paliknak, aki még talán zavarba is jött a kendőzetlen stílustól. Kata még azzal is megfejelte megjegyzését, hogy elárulta, régóta ismeri a műsorvezetőt, aki valaha jól nézett ki.

Kánya Kata azzal folytatta, hogy Paliknak valószínűleg „maszkra” van szüksége, ezért hordja így az arcszőrzetét. De mint mondta, őt a mögöttes tartalom érdekli, így nem véletlen, hogy Palik a szőre mögé bújik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában