Vizespóló vagy az se

2022.12.05. 12:32

Medencés szexizésen múlhat, hogy Árpáné lesz-e a bombázó nyergesi lovászlány +videók

Hétfőn este kiderül, hogy a nyergesi bombázó, Timi, vagy ellenfele, Bogi rabolta-e el Árpa Attila szívét a Nagy Ő-ben. Az biztos, hogy a kémia mindkét lánnyal megvolt.

Kemma.hu

Timi és Attila között Toszkánában is forrt a levegő

Forrás: TV2

Árpa Attila Nyergesi Timinek adta az első csókot a TV2 realityjében. A románc mondhatni azóta is virágzik, hiszen miközben a versenytársak sorra estek ki a Komárom-Esztergom megyei bombázó mellől, ő versenyben maradt a végsőkig. 

Hétfőn este pedig eldől, hogy őt, vagy Bogit választja a sármos színész-rendező a Nagy Ő-ben, vagyis hogy az utolsó csókot is Timi kapja-e a műsorban. Emlékezetes rózsaceremónia volt egyébként, amikor az egyik korábbi versenytárs, Virág így búcsúzott a lányoktól és Attilától: „Minekután nem leszek most Árpáné, így a továbbiakat a rendes, lánykori nevemen fogom folytatni”. Szóval most már csak az a kérdés, ki lesz Árpáné.

Nézzünk is egy kicsit vissza, milyen út vezetett egészen Toszkánáig, ahol Árpa választ a két lány közül. Bogi egyébként mindent bevetett, vagy inkább levetett, hogy ő nyerjen, de Timi is túlfűtött pillanatokat töltött Attilával a medencével. 

A testiség egyébként egyre intenzívebben van jelen a nyergesi lovászlány és a sármőr között, az egyik legutóbbi randijukon már maga Árpa kért puszit a lánytól, bár kicsit többek kapott végül.

Timi már akkor felcsigázta Árpát, amikor szexi öltáncot lejtett neki. Nem csoda, hogy ő nyerte az aktuális játékot és mehetett randizni a nagy Ő-vel. Külön érdekesség, hogy pont Tatára jöttek, moziba

A minap Timit és Attilát a szőke bombázó egyik jó barátja is meglátogatta, és a férfi tesztjén átment Árpa, ami bíztató előjel bármilyen kapcsolatban, hiszen ha a barátainknak szimpatikus a kiszemeltünk, akkor mi is kicsit jobban bízhatunk mind a saját értékítéletünkben, mind a leendő párban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában