TV2

2022.11.28. 17:31

Nagy Ő: Árpa Attila egyik csajt a másik után hozza Tatára +videók

A TV2 sármőrje, Árpa Attila már a második tatai randin bukkant fel a Nagy Ő-ben. Előbb a nyergesújfalui loválszlánnyal, majd az egyik kiesett játékossal romantikázott a városban.

Kemma.hu

Nyergesi Timi és Árpa Attila egyik első pillanata a Nagy Ő-ben

Forrás: TV2

Ahogy arról már beszámoltunk, a Nagy Ő-ben egy Komárom-Esztergom megyei bombázó, Nyergesi Timi is küzd Árpa Attila kegyeiért. A közelmúltban ők Tatán, az Est moziban romantikáztak: Árpa a Casabalnca című filmet mutatta meg Timinek. 

Viszont nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy a macsó színész-rendező felbukkant a városban. Néhány nappal később egy újabb szőkeség, Erika oldalán tűnt fel a Platán Gourmet Restaurantban. Ahogy a követlező videókon látható, a hölgy a felújított várárokban várta Árpát, majd az étteremben folytatódott a randijuk. 

A randi mindenesetre olyan jól sikerült, hogy Eriak visszakerült a játékba, újra küzdhet Árpa kegyeiért, többek között a nyergesi lovászlánnyal, Timivel egyetemben, aki már csókot is váltott a sármőrrel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában