Nagy Ő

2022.11.24. 11:02

Elcsattant az első csók, Árpát lenyűgözte a nyergesi lovászlány nyelvtudása +videók

Árpa Attila rózsája helyett a csókot választotta Nyergesi Timi. A TV2 műsorában viszont azt is megmutatta a nyergesújfalui szőke bombázó, hogy hogyan tud németül.

Kemma.hu

Nyelvleckével indult Timi és Árpa Attila tóparti légyottja a Nagy Ő - ben. A pezsgős randevún derült ki ugyanis, hogy a nyergesújfalui szépség jól beszél németül, mivel német nemzetiségi óvodába járt, és az elvégzett iskoláiban is német nyelvet tanult. Attila egy gyors nyelvvizsgát is tartott Timinek a baldachin alatt, és egyértelműen kiderült: Timi jól felkészült a felmérőre.

Az igazi megmérettetés azonban csak ezután következett,  Árpa Attila ugyanis komoly döntés elé állította Timit: „Egy döntést kell meghoznod” - mondta Árpa Attila, majd hozzátette: „Úgy szól a döntés hogy a rózsát kéred-e, vagy egy csókot?”

Mondani sem kell, hogy Timit nagyon meglepte Attila kérdése, de nem jött zavarba, és ügyesen kivágta magát: „Én a csókot nem választani szeretném, hanem kapni” - hangzott a válasz. 

 

Ezt a feleletet a Nagy Ő nem tudta megfejelni, és jött, aminek jönnie kell: elcsattant a szenvedélyes csók. Sőt: mivel minden jel arra utalt hogy mindkét fél elégedett volt, a pokróc alá bújva folytatódott tovább a történet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában